Születésnapi gyerekzsúr

Döntő fontosságú, a születésnapi vagy bármilyen más alkalomból megrendezendő összejövetelek szervezésénél, a helyszín. Igen lényeges kérdés az is hogy kinél tartsuk a nevezetes eseményt. Általában az ünnepelt otthonára esik választásunk, mert ez az elfogadott. Vagyis hogy az ünnepelt tartja a rendezvényt, tehát neki esik a választása, a saját otthonára, hacsaknem meglepetésről van szó. Az otthon tartott rendezvények eléggé beszűkítik lehetőségeinket, mivel a résztvevők száma eléggé korlátozott lehet, a legtöbb esetben, mert nem áll rendelkezésre elég tér a gyerekek játékaihoz. A szülők, akik elhozták gyerkőcüket az eseményre, már végkép nem férnek el a lakásban, nekik tehát menniük kell. Azért természetesen szülői felügyeletre mindenféleképpen szükség van. A gyerekeknek mozgásra van szükségük, arra hogy minden figyelmüket a játékra összpontosíthassák, nem a szülőkre, nem a környezetre, hanem csakis egymásra és a játékra. Ettől fogják magukat jól érezni, hiszen a szabadság érzete minket is örömmel tölt el. Ehhez az érzéshez térre van szükség, egy olyan helyre, ahol felhőtlenül szaladgálhatnak, nem kell semmivel sem törődniük. Erre a célra léteznek már helyek, mint például a győri KIKA áruházban egy gyerekjátszó, Balázs Bácsi Játszóháza. Itt kifejezetten, a gyerkőcök részére kialakított helyen tudunk úgy összejövetelt szervezni, hogy nem kell megszabnunk a vendégek létszámát, hiszen bőven van hely és még játékra is marad elég. Biztonságosan lehet játszani, hiszen minden erre van kialakítva. A biztonság nagyon fontos, hiszen ez az amit mi is próbálunk megadni gyermekünknek egész életünkben. A játszóházban mindenki számára van elegendő játék, így megelőzve nehogy valaki hoppon maradjon.

Mi ebben az okosság? Elmondom.

  • Amennyiben ide szervezzük a party-t, nem kell a piszkos tányérokkal és evőeszközökkel, a takarítással foglalkozni.
  • A szülőknek nem kell elmenniük, tudnak nézelődni, informálódni az áruházban, a zsúr ideje alatt.
  • Mivel a szülők ott maradnak, ezért nem kell kétszeres útiköltséget fizetni.
  • A gyerekek biztonságosan játszhatnak, a megfelelő környezetben.
  • Van elég hely az ünnepelt minden barátja számára és mindenfajta játékhoz.
  • A szülők nincsenek „útban” a party-n, de mégis közel vannak.
  • Nem kell idegeskednünk, hogy minden rendben legyen, hiszen minden rendben lesz.
  • Nem kell aggódnunk, hogy a gyerekek a játék hevében leverik a Nagymamától nászajándékba kapott kristály vázát, amit Ő is már a Nagymamájától kapott. Ami nemcsak, hogy pénzben mérve sok, hanem pótolhatatlan veszteség. Senki sem akar érzelmi roncs lenni egy bújócska miatt 🙂

Láthatjuk, nagyon sok érv szól amellett, hogy helyesen döntve, költséghatékonyan szervezzük meg gyermekünk születésnapi party-ját. Balázs Bácsinál a születésnapokra van torta, rágcsálni való, üdítő, arcfestés, palacsinta és palacsinta-evő verseny, bohóc és lufihajtogatás, uzsonna, sok-sok játék és persze ajándékkal várják az ünnepeltet.

 

Balázs Bácsi Játszóházának címe: www.balazsbacsijatszohaza.hu

Vélemény, hozzászólás?